MENU

Grond- en bouwstoffen bestellen?

Wij verkopen primaire grondstoffen en secundaire bouwstoffen. Levering zowel los gestort als in big bags.

Video afspelen

Nieuwe website

05-12-2016
Nieuwe website

Een website is meer dan alleen een adres. Een adres zoals www.gebr-vdheiden.nl.

Een website is een belangrijk communicatiemiddel. Voor onze klanten is de website een bron van informatie over onze onderneming. Voor potentiele klanten is de website de eerste indruk die zij van een onderneming zoals die van ons krijgen.

Wij willen met Gebr. van der Heiden innovatief zijn en wij willen kwaliteit bieden. Daarom willen wij een toegankelijke website waar de bezoekers eenvoudig kunnen navigeren om efficiënt en eenvoudig kennis te krijgen van de diensten die Gebr. van der Heiden biedt.

RETO Internetburo uit Soest heeft ons deskundig bijgestaan bij het vormgeven en optimaliseren van onze nieuwe website. Het eindresultaat is, volgens ons, uitstekend. Maar wij zijn pas echt tevreden als u dat ook bent. Daarom nodigen wij u van harte uit om de nieuwe website van Gebr. van der Heiden te bezoeken.

Nieuwsoverzicht
Wij leveren secundaire bouwstoffen
Wij leveren primaire grondstoffen

Gebr. van der Heiden

Wij leveren verschillende primaire grondstoffen en secundaire bouwstoffen. Alle grondstoffen en bouwstoffen zijn ook in Big-bags te verkrijgen en leveren wij op locatie. Er is ook een mogelijkheid om uw grondstof af te halen in Eemnes of Almere.


iso9001 vca2015

Contact

Eemnes
Eemweg 31A
3755 LC Eemnes (route)

035 - 538 21 82
info@gebr-vdheiden.nl

Postadres
Postbus 51
1260 AB Blaricum

Vestigingen

Eemnes (route)
Eemweg 31A

Almere (route)
Hefbrugweg 103

Nieuwegein (route)
Vrijewade 30

Facebook LinkedIn