Gebr. van der Heiden
Zandwinning

Zandwinning bij “De Domelaar” in Markelo

Lees meer

Gebr. van der Heiden
Grondverzet Verhuur
Grondstoffen
Puin recyclen
Grond zeven

Grond- en bouwstoffen bestellen?

Wij verkopen primaire grondstoffen en secundaire bouwstoffen los gestort.

Opslag en overslag

Opslag en overslag
Wij hebben ruime opslagmogelijkheden voor onze primaire en secundaire grondstoffen en daarnaast opslagmogelijkheden voor diverse afvalstoffen. Gebr. van der Heiden heeft bij haar locaties in Almere, Eemnes en Nieuwegein een directe verbinding met grootscheeps vaarwater. De kade is geschikt voor op- en overslag van bulkstoffen zoals grond, zand, grind en secundaire bouwstoffen. Met onze eigen overslagkranen en vrachtauto’s organiseren wij het logistieke proces van water naar land en van land naar water. Op locatie hebben wij de beschikking over weegfaciliteiten. Wij hebben het materieel en de mogelijkheden om de grondstoffen te verschepen. Daarnaast hebben wij het materieel en de kennis om de gewonnen producten zelf te laden, te zeven, te vervoeren en te verwerken. Voor alle uitlopende afvalstromen zijn milieuvergunningen aanwezig.

Om de op- of overslag door ons uit te laten voeren kunt u hier contact met ons opnemen, of direct een offerte aanvragen.

 

Wij leveren primaire grondstoffen en secundaire bouwstoffen van hoge kwaliteit

Gebr. van der Heiden

Wij leveren verschillende primaire grondstoffen en secundaire bouwstoffen. Alle grondstoffen en bouwstoffen zijn ook in Big-bags te verkrijgen en leveren wij op locatie. Er is ook een mogelijkheid om uw grondstof af te halen in Eemnes of Almere.

iso9001 vca2015 SKG

Contact

Eemnes
Eemweg 31A
3755 LC Eemnes (route)

035 - 538 21 82
info@gebr-vdheiden.nl

Postadres
Postbus 51
1260 AB Blaricum

Vestigingen

Eemnes (route)
Eemweg 31A

Almere (route)
Hefbrugweg 103

Nieuwegein (route)
Vrijewade 30